ACCESS CONSCIOUSNESS

ACCES CONSCIOUSNESS

Het begin van iets anders!

Wat als jouw leven weer wat plezieriger zou kunnen zijn?

Wat als het nu tijd is voor iets anders, iets dat vriendelijker, aardiger en gemakkelijker voor ons is? 

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam hebt nagedacht?

Acces bars is een behandeling die je in een ontspannen sfeer ondergaat. 

Het helpt mensen bij kanker om weer rust bij zich zelf te vinden.
Je kan dan weer beter omgaan met gevoelens en emoties en je krijgt weer meer rust in je hoofd en meer energie.

Ook bij terminale patiënten kan het rust geven bij angst voor de dood of loslaten van het leven.

Acces Bars lost onze overtuigingen en beperkende gedachten van binnenuit op, op een zachte en vriendelijke manier. Zonder oordeel!

ACCESS BARS® behandeling

Access bars, 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking je energie weer laat stromen. Deze punten hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan en in je leven allemaal hebt verzameld.

Door deze punten zacht aan te raken, kun je verlichting creëren en loslaten wat je hebt vastgezet. De punten staan allemaal voor een verschillend levensthema zoals bijvoorbeeld, communicatie, geld, lichaam, controle, creativiteit enz.

Voor de één is acces bars als een heerlijke hoofdmassage en tijd voor zichzelf, voor de ander een levensverandering. Bij de een werkt het direct, bij de andere na enkele weken. Je leert te leven zonder een teveel aan stress, hoe je zelf de dingen kunt veranderen die je wenst en hoe je je eigen keuzes maakt.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je de deuren naar een ontspanner leven. Blokkades worden opgeruimd.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Wil jij graag een sessie ervaren? 

Maak dan snel een afspraak!

Investering in jezelf bedraagt €65 incl btw voor een uitgebreide sessie.

Alle bars worden dan aangeraakt en vrijgemaakt van blokkades. De sessie zal een uur duren.

Na de eerste behandeling is er ook de mogelijkheid om een kortere sessie af te nemen. Deze zal 30 minuten duren in totaal.