MBit Coaching

MBit Coaching

mBraining is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid. Wat je helpt een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

 

Soms neemt een netwerk de overhand, zijn twee netwerken met elkaar in conflict of wordt een netwerk buitenspel gezet. Gevolg daarvan kan zijn dat je precies weet wat je wilt en hoe je dat moet doen, maar het lukt je niet om in actie te komen. Een ander voorbeeld van zo’n disbalans is dat je continue in je hoofd zit, niks uit je handen krijgt en niet meer kunt voelen wat er echt belangrijk voor je is.

 

Of je nu te veel in je hoofd zit, je onderbuikgevoel niet volgt, of je verlangens niet durft uit te spreken, er kan van alles spelen. Vanuit een optimale verbinding tussen hoofd, hart en buik ontstaan jouw eigen intuïtie en wijsheid. Je maakt gebruik van je eigen creativiteit en je gaat met compassie voor jezelf en de ander, vol moed door de angst heen. Want wanneer het hoofd, het hart en de buik in evenwicht met elkaar zijn, creëert dat een innerlijke wijsheid, waardoor het mogelijk wordt de intuïtie te benutten en te verbinden met wie wij werkelijk zijn. Hierdoor kunnen we mogelijkheden en vaardigheden benutten die we gewoon niet van het hoofd alleen kunnen krijgen. mBraining doet dit, door de integratie en uitlijning van de hersenen met elkaar op een optimale wijze.

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag.