tarieven

QM-hypnose Dagsessie +/- 5-7 uur

Bij een QM-Hypnose Dagsessie ga je een hele dag de diepte in. Deze dag is opgebouwd uit verschillende elementen zoals je elders op deze pagina kan lezen. De essentie van deze QM-hypnose dag is dat jij weer in contact komt met jouw Totale Zelf. Je bent meer veel meer dan alleen jouw lichaam binnen deze tijd en ruimte. Deze QM hypnose dag gaan we kijken welke vraagstukken er bij jou spelen waar jij  antwoorden of inzichten over zou willen krijgen. Daarna volgt de voorbereiding voor het Hypnose gedeelte. Het bijzondere van deze QM-Hypnose is dat we een laag dieper gaan binnen de hypnose door contact te maken met jouw Totale Zelf. Dat deel van jou wat alles van jou weet, binnen deze realiteit en daarbuiten. Het is een deel van jezelf waar je weer mee in contact (REconnect) mag komen om te herinneren (REmember) hoe oneindig groot je bent om vervolgens te komen tot wat nodig is om te helen of te groeien (REheal) op dit moment.

€ 350,-

Het kan zijn dat je na je QM hypnose sessie graag een vervolg sessie zou willen om verder in te gaan op wat je tegen gekomen bent in een eerdere sessie. Of omdat je nieuwe vragen hebt aan je Totale Zelf.

Mijn advies is om pas na een paar maanden een Verdiepende Vervolg Sessie te plannen. De effecten en processen die aangeraakt zijn tijdens je eerdere QM sessie hebben tijd nodig om te integreren en werken lang door.

Mocht je voelen dat je toe bent aan een Verdiepende Vervolg Sessie, weet dan dat deze korter zal zijn dan je eerdere QM Dag Sessie. Je bent namelijk al bekend met QM Hypnose en dus kunnen we meteen aan de slag. We nemen in het voorgesprek jouw ervaringen, behoeften en verdiepende vragen door, waarna ik je zorgvuldig in een diepe QM-Hypnose breng. Het QM-hypnose gedeelte vindt op dezelfde uitgebreide wijze plaats als tijdens een dagsessie. Ook nu hebben we alle tijd voor het Hypnose gedeelte en het contact/communicatie met jouw totale zelf.

€ 225,-

Mbit (Multiple Brain Intergration) sessie +/- 2 uur

In te zetten als losse sessie(s) m.b.t. tot een vraagstuk wat je aan wil pakken. Maar is ook een hele mooie opvolger na een QMHypnose sessie.

Een Mbit sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en heeft niets met Hypnose te maken. Je kan in èèn sessie al heel veel inzichten en helderheid krijgen m.b.t. jouw thema’s, vragen.of uitdagingen.

Mbit sessies zijn betekenisvolle sessies waarin jij zelf tot de kern komt van jouw onderliggende intenties, verlangens of blokkades.  In deze sessies wordt gewerkt met jouw hartintelligentie, jouw buik intelligentie en jouw brein intelligentie. Je maakt een reis langs alle drie jouw intelligenties op een diep niveau. Dit levert informatie, inzichten en herkenning op, wat je kan helpenn om in je huidige leven tot de kern te komen en weer een stap voorwaarts te zetten. 

Deze sessies zijn ook in te zetten als opvolger van een QM-hypnose sessie. In de Mbit sessies kun je uitdiepen wat je in de QM sessies aan informatie en inzichten hebt mogen ontvangen van je Totale Zelf.

€ 180, 

Heb je een vraag?

Ik maak graag tijd voor je…