Wie ben ik

Wie ben ik

Amy de Waal

Voor de mensen die vanuit hun brein toch graag meer informatie wensen:

Mijn persoonlijke zelf (op dit moment, in deze realiteit), laat zich in orignele toestand het beste omschrijven als; nieuwsgierig, verbindend, open-mindend, grappig, speels, gevoelig, eigenwijs, leergierig, kritisch, rechtvaardig en moedig.

 

Ik ben hier om te ervaren, te verbinden, te voelen, te creëren en te genieten. En ook om te herinneren wat ik in essentie ben. Hierin volg ik de laatste jaren heel sterk mijn intuïtie/mijn connectie met het quantum veld. Een soort innerlijk weten. Inmiddels doe ik dit in vertrouwen en zonder het te willen begrijpen.

Dit proces startte na mijn burn-out in 2013. Ik werd in een korte tijd, via verschillende wegen, herhaaldelijk naar “een wijze vrouw” gestuurd door anderen, zonder dat ik hulpvraag had. Vanuit nieuwsgierigheid heb ik een afspraak met haar gemaakt.

Tijdens deze sessie is mijn ontdekkingsreis begonnen. Er werden (met mijn toestemming) kanalen open gezet die ik gedurende mijn leven gesloten had.

Hierdoor ontving ik informatie die ik voorheen niet (meer) kon ontvangen. Ik had er echter geen controle over. Deze informatie ging vaak gepaard met heftige emoties en boodschappen die “niet van mij” waren, maar die ik wel voelde. Ik had er dus vooral vaak last van. Ondanks dat ik me verdiepte in achtergrondinformatie en zelfstandig probeerde grip te krijgen op deze input, lukte dit niet en bleef het met vlagen mijn leven “verstoren”.

Tot ik op een dag besloot er dan maar helemaal in te duiken. Dus wederom uit een combinatie van lichte frustratie, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Zonder te weten waarom. Enkel op gevoel maar wel met een enorme drive die me daarna van ervaring naar ervaring leidde.

Vaak wist ik bij het aanmelden voor een sessie, cursus,  of opleiding niet waarom ik daaraan deel ging nemen. Ik wist alleen dat ik voelde dat ik er moest zijn om iets aan informatie te ontvangen, te leren of te ervaren over wat ik in essentie ben. Het was niet altijd makkelijk. Want sommige ervaringen laten je een andere realiteit ervaren. Door deze verruimde waarneming is de wereld en alles wat je dacht te weten, ineens niet meer wat het is, was of lijkt. 

QM Hypnose opleiding

Waar dat allemaal voor nodig was weet/zie ik nu. Alles viel op zijn plek op de dag dat ik begon met de opleiding QM- Hypnose van Priscilla Tielman. Alle opgedane inzichten en ervaringen bleken aanvullend in alle facetten van deze opleiding. Binnen Quantum Manifastation Hypnose en Mbraining komt alles in de essentie voor mij samen.

Dit zijn super krachtige Tools waarmee mensen zichzelf kunnen Healen vanuit hun eigen autoriteit. En waardoor mensen weer kunnen ‘Herinneren’, ‘Ontdekken’ en ‘Verbinden’ met hun zelfhelend vermogen en met dat wat wij in essentie zijn.

Mijn ontwikkelings/ontdekkingsreis tot nu toe…….
 • Individuele begeleide Ayahuasca sessie,
 • Intuitieve en spirituele ontwikkelings cursus,
 • Mediumschap cursus,
 • Opleiding tot Luisterkind werker,
 • Begeleide Truffelceremonies (gewijde reis),
 • Holotrophic Breathwork sessies (gewijde reis),
 • Verbonden ademwerk sessies,
 • Sjamanistich breath work sessie,
 • Free flow retraite op Terra Nova; Robert Bridgeman, Janosch, Roy Martina (weekprogramma),
 • Deelname aan 8 daagse Progressieve Trance ontwikkelingsgroep,
 • Hemi Sinc Gateway voyage (weekprogramma),
 • Hemi Sinc Lifeline (weekprogramma),
 • Hemi Sinc exploration 27 (weekprogramma),
 • Biologische natuurwetten/ Germaanse geneeswijze,
 • “The Three waves of volunteers” van Dolores Cannon,
 • De “Seth” boeken van Jane Roberts,
 • Podcasts Dutch Matrix, Micky van Leeuwen, Jorn Luka etc,
 • Lezingen Martijn van Staveren,
 • Opleiding tot mBITcoach (Multiple Brain Integration Thechniques or mBraining)
 • Quantum Manifastation Hypnose Opleiding
 • Quantum Manifastation Hypnose sessie door Priscilla Tielman.
 • De QM hypnosesessies die ik fasciliteer en waarin ik telkens mag werken met het totale zelf van de ander en dat van mij,
 • De onderzoekende en diepgaande gesprekken die ik met veel inspirerende mensen heb mogen voeren en nog steeds voer. 

Heb je een vraag?

Ik maak graag tijd voor je…