WIE BEN IK?

WIE BEN IK?

Mag ik mij even voorstellen.


Mijn naam is Lieke Stultjens-Slot.
Ik ben geboren en opgegroeid in Weert en woon sinds 2016 met mijn gezin in Nederweert.
Na mijn opleiding bij Thim van der Laan in 2004 ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeute en docent fysiotherapie.
In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar fysiotherapie Paul van der Weerden en mij verder ontwikkeld als algemeen fysiotherapeute.
In de jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan en mij verder gespecialiseerd als manuele lymfe drainage therapeute ad modum Vodder en oedeemtherapeute.
Hierdoor kwam ik in aanraking met oncologische patiënten.
Om mensen met kanker beter te kunnen helpen en begeleiden heb ik de master opleiding medische oncologie en communicatie gedaan en me aangesloten bij FyNeOn (fysiotherapeutisch netwerk oncologie) en ben ik bezig me verder te specialiseren als Excellent Coach Rondom Kanker.
Omdat verzekeringen zich steeds meer bemoeien met het aantal toegestane behandelingen, soort behandelingen en verslaglegging is er steeds minder tijd voor de patiënt. Praktijken hebben allemaal keurmerken maar dit draagt niet altijd bij aan een betere behandeling van patiënten, maar aan meer administratieve last en meer belasting met vragenlijsten voor patiënten. Graag wil ik mijn patiënten juist meer begeleiding geven in lichaam en geest. Bewustwording, ontspanning en therapie combineren. Door cursussen te volgen van mindfulness, Acces Consciousness en ReAttach en met mijn kennis als fysiotherapeute en masseur heb ik besloten om te starten met ReHeal. Hier bied ik het totale plaatje aan.
Body and mind.

Met vriendelijke groet,
Lieke Stultjens-Slot